tirsdag 25. august 2009

~ 1. skoledag ~


- Dette hang på doen -

Min første skoledag var vel egentlig i går, men fikk ikke skrevet noe om det før i dag. Dagene mine går for tiden litt alt for fort, og er mye som skjer på kort tid, men det er sånn jeg liker det=D MYE å se frem til i hvert fall.

Dagen i går begynte med veldig mye informasjon om regler, timeplaner, reiser osv. Det trengtes kan man jo si. Etter Lunch, eller formiddagsmat som de sier her, så hadde vi ein rundtur rundt på plassen og så hvor de forskjellige klasserommene var og slikt. Vi hadde et veldig koselig og lite klasserom, men nok plass til alle. Etter rundturen tok vi bilder til "elevguiden" som vi skal få, tror jeg.

Vi hadde kylling til middag i dag, NAM!!! det var dødsgodt. mmmm.
Etterpå gikk vi til ICA butikken og handlet inn litt diverse og slike ting man ikke helt hadde fått med seg hjemme i fra.

Halv 9 hadde vi enda mer bli-kjent leker. Vi ble delt inn i lag, hvor det gikk på forbokstaven på etternavnet ditt, så A og B var sammen, C og D var sammen osv. Vi kom på 2 plass med 94 poeng på quizen. det gikk utrolig fort, så var i grunnen å skrive så fort man kunne. Ting gikk unna kan man si.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar