tirsdag 15. september 2009

~ Litt oppdatering ~

I den siste tiden har det i grunnen vært ganske travelt. Vi har vært masse på tur og 4 dager av de på hardangervidda. Fytti for ein opplevelse, kommer aldri til å glemme det.
Jeg var ein av 8 som var oppe på ein topp, husker ikke hva den het, men den lå i hvert fall 1500 meter over havet. hehe. 2 jenter og 6 gutter, meg og Anne er så spreke :D
De andre var på mindre tur, den jeg var på var jo den lengste, og det var også noen som var på fisketur.

Har blitt bedre kjent med flere folk og vi har kommet litt mere i gang i stallen. Nå har vi delt oss inn i forskjellige grupper hvor vi bytter på å trene hester i fritiden. Vi har hatt litt om bakketrening, tilpassing av seletøy og holdt på med ein del gjærding og rydding av beiter.

Nå skal vi snart på tur igjen, da går det selvfølgelig opp til hardangervidda, I LIKE!!!! Det blir kløvtur med heile hestelinja, så det blir knall. Da blir vi borte fra Søndag til Onsdag. åååh, jeg elsker å være ute altså, er heilt fantastisk, men misunner friluftslinja litt altså, de gjør ein god del kule ting, men det skal vi også!!! Gleder meg bare så ufattelig til MAROKKO!!

Nei, nå må jeg legge meg.. kommer snart noen bilder fra Hedlo turen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar